De voorzitter en de vice-voorzitter van de Wijkraad hebben hun functie neergelegd en verlaten de Wijkraad

BREAKING NEWS

De oprichter en huidig voorzitter van de Wijkraad Lex Kleinhout heeft zijn functie vanaf 16 september 2022 neergelegd en het lidmaatschap van de wijkraad beëindigd.

Lex Kleinhout heeft de navolgende verklaring afgegeven:

“Bij het oprichting van de Stichting Wijkraad Hoofddorp-centrum had ik – en heb ik nog steeds – een geheel andere visie op de organisatie en het functioneren van de wijkraad en haar bestuur dan een deel van ons huidige bestuur. Mij is gebleken dat ik niet meer kan rekenen op de volledige steun en het vertrouwen van het volledige (dagelijks-) bestuur.  Met pijn in het hart heb ik daarom besloten terug te treden als voorzitter en webmaster van de Stg. Wijkraad Hoofddorp-centrum en mijn lidmaatschap op te zeggen.

Uiteraard blijf ik mij wel volledig inzetten als voorzitter/secretaris van Bewoners Commissie Hoofddorp-centrum (huurders  Verzetsheldenwijk, Toronto-Milaan en Lugano.”

Vice-voorzitter Rob Smit vertrekt per gelijke datum uit het (dagelijks-) bestuur van de Wijkraad.  Ook Rob blijft actief als vice-voorzitter van de Bewoners Commissie, tevens portefeuillehouder van het complex Lugano.